Transfernieuws

'Feyenoord en Leeds steken komende uren koppen bij elkaar, Sinisterra-deal levend'

'Feyenoord en Leeds steken komende uren koppen bij elkaar, Sinisterra-deal levend'

15-08-2023 17:15
5

Een mogelijke deal tussen Leeds United en Feyenoord over Luis Sinisterra is nog altijd springleven. In de komende uren zullen de directies van beide clubs ‘de koppen bij elkaar steken, meldt 1908.

Maandag werd duidelijk dat Feyenoord mikt op een terugkeer van Sinisterra, die zelf niet langer uit wil komen voor Leeds. De voormalig publiekslieveling lijkt hoe dan ook te gaan vertrekken bij The Peacocks, maar of zijn nieuwe bestemming Rotterdam wordt is de grote vraag. Wat in ieder geval zeker is, is dat Feyenoord hem niet kan kopen.

Feyenoord mikt op een huurperiode van de Colombiaan, wat technisch gezien nog altijd mogelijk is. Leeds mag gezien de regelgeving nog één speler verhuren, maar lijkt liever niet te hebben dat dit Sinisterra gaat worden. Volgens 1908 is het ook nog maar te bezien of de Stadionclub diens salaris kan betalen.

Naast Feyenoord zitten er meerdere clubs op het vinkentouw voor Sinisterra. Clubs uit de Bundesliga en La Liga hebben ook oren naar de linksbuiten. Ook Oussama Idrissi is nog altijd in beeld bij de Rotterdammers, die hem óf Sinsterra aan de selectie willen toevoegen, klinkt het.